Fira Naturnatten 5 juni!

Det är på natten det händer i naturen – häng med ut, lyssna, lukta och njut!

5/6 ORSA Naturnatten firar vi på Näsudden. Samåkning från Willys parkering kl. 20.30 till Fredshammar. Ta med korv att grilla. Tälta gärna. Kontakt: Birgitta Blomberg Quintino, 076-786 21 50.

5/6 GAGNEF Naturnatta firar vi i år genom att vandra i det omväxlande naturområdet Gråda kanal och Skäggnäset vid älven i Österfors. Samling ICA Gagnefshallen kl. 20 eller vägskälet i början av byn kl. 20.10. Kontaktperson: Åke Tidigs 076-824 73 29.

5/6 RÄTTVIK Naturnatta med utflykt till kommunens senaste naturreservat, Östra Gisslarbodlöten. Samling vid Torget i Rättvik kl. 17 för samåkning. Ta med matsäck. Samarrangemang med Naturskyddsföreningen Voxnadalen. Kontaktperson: Christer Larsen, 070-306 46 19

5/6 MALUNG-SÄLEN Kontaktperson: Bertil Helmersson 070-320 70 61

5/6 MORA Skräpplockning från vattnet i Tingsnäs med start kl. 18.00. Tillsammans med Friluftsfrämjandet genomför vi skräpplockning i samband med onsdagspaddlingen. Kom med din båt/kajak så hjälps vi åt att göra sommarfint vid Siljan och holmarna. Vi har verktyg och sopsäckar, ta med egna arbetshandskar. lisenvogt@gmail.com

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.