Ny informativ film om rovdjursavvisande stängsel

WWF har med hjälp av Svenska Rovdjursföreningen nu släppt en kort film om rovdjursavvisande stängsel, titta gärna och sprid ordet vidare. Det är viktigt att mytbildningar kring dessa bemöts med fakta. I filmen får en svar på frågor såsom: Hur fungerar rovdjursavvisande stängsel som ska hålla rovdjur som lodjur, järv och varg borta från tamdjur som får och getter? Funkar stängslen lika bra på ojämn mark som på jämn mark? WWF och Rovdjursföringen stödjer tamdjursägare som vill bygga stängsel och svarar här på några vanliga frågor om dessa. Filmen når du via:

Varför ska man ha rovdjursstängsel? – YouTube

Är du intresserad av att hjälpa till som volontär? Hör av dig till stängslingssamordnare Per Axell, per.axell@rovdjur.se

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.