Energifylld skogsjuridik-kurs på Lindsberg

30 skogsmänniskor, från i stort sett hela landet, samlades i helgen för att lära sig mer om skogsjuridik. De allra flesta tillhör olika skogsgrupper och/eller Naturskyddsföreningen. Trots att dagarna var mycket intensiva, fanns intresset och ivrigheten där hos allihop hela tiden!

Det var fantastiskt för mig som föreläsare att under denna tid få deras uppmärksamhet och att få massor av frågor – det var som man kunde känna energin i rummet! Och dessutom att den stegrades allteftersom tiden gick. Det är verkligen inte ofta man får vara med om sådana tillfällen. Särskilt inte när mycket av dagarna handlade om just juridik och paragrafer.

Givetvis gav kursens förläggning till den gamla anrika kursgården, tidigare ålderdomshem och fattighem, extra inramning till att allt blev så utomordentligt lyckat!

Gästvänligheten från Göran Ehn och Lisa Ohlson (Lindsbergs värdar) ska inte glömmas. De vill diskutera att göra om den och ska vända sig till alla deltagare för att utvärdera kursen och kunna göra den ännu bättre till en möjlig nästa gång.

Tack för ert stora intresse under den här helgen. Jag fick med mig något stort hem och jag hoppas att alla ni som deltog också fick det!

Nils Hydén

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.