Skogsrapport från avverkningsanmälda Foskvallen, Idre


Solnedgång över Rendalssölen sedd från Grövelsjön, fotograf: Michael Lander

Under slutet av oktober tog eldsjälen Michael Lander semester en vecka för att inventera en avverkningsanmäld skog i närheten av Grövelsjön. Det visade sig vara ett enormt skogsområde med en mängd rara arter. Allt dokumenterades i en rapport som sedan Naturskyddsföreningen Dalarna skickade in till Skogsstyrelsen. Markägaren har i skrivande stund också tagit del av denna. Nu är det bara att spänt vänta på fortsättningen, men under tiden kan en njuta av rapporten och dess vackra fotografier via: Foskvallen_Rapport_Naturskyddsföreningen Dalarna

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.