Insändare: Starta dagen med eko!

Svenska ekogårdar är bättre för våra småkryp, erbjuder ett bra liv för djuren på gården och använder inte kemiska bekämpningsmedel. Eko behövs för den biologiska mångfalden och landets beredskap och är det i längden hållbara.

Stötta ekologiskt och börja köpa några fler varor som är eko. Starta gärna med din frukost. Välj ekologisk mjölk, yoghurt, flingor, ost och bröd. Om du inte hittar ekologiskt bröd eller det känns för dyrt kan du köpa ekologiskt mjöl. Med enkla recept är det lätt och roligt att baka själv.

/Lillian Lundin, Naturskyddsföreningen Dalarna

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.