Vill du göra en insats för både rovdjur och djurhållare?

Svenska Rovdjursföreningen arbetar flitigt med att hjälpa djurägare med rovdjursstängsling, vilket vi från Naturskyddsföreningen såklart tycker är toppen. Uppläggen för dessa stängslingar är att djurägaren bjuder de frivilliga på mat och ibland även logi. Den som vill vara med och hjälpa till behöver inte ha någon tidigare erfarenhet utan bjuder på sin tid och är beredd på att ta i. I skrivande stund pågår rovdjursstängsling i Falun och mer är på gång i Dalarna. Är du intresserad av att delta vid tillfälle? Hör av dig till Per Axell, Svenska Rovdjursföreningen: per.axell@rovdjur.se 076-231 73 35

Rovdjursstängsling i Gävleborg, fotograf: Anders Ekholm

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.