Varmt grattis till Malin Norberg som vann tipspromenaden under Skogs- och Rikskonferensen i Mora

Det var ett par stycken som lyckades få alla rätt på tipspromenaden med natur i Dalarna tema. Däremot var det bara en som kom i närheten av att gissa rätt antal torkade rönnbär i burken och det var Malin Norberg från Örebro. Hon gissade på 422 och rätt antal var 490. Grattis Malin och håll koll i brevlådan, ett miljövänligt pris väntar! 🙂

Fotografi hämtat från Pixabay

Tipspromenader eller Quiz som det nu gärna kallas är ett relativt lätt och roligt sätt att sprida kunskap på. På Naturskyddsföreningens interna forum Naturkontakt finns det flera Quiz med olika teman att ladda ner.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.