Nytt år – nytt nyhetsbrev!

Läs om och anmäl dig till Fältbiologernas årsmöte i Orsa, spåningsträff inför Miljöfestival i Gävle, rovdjurs-spårningskurs, matlagnings-studiecirklar, regional valupptakt, föreläsningsturné Fartrusiga, skogsträff i Gävleborg, kurs i QGIS, turné Fiskarnas rike, träff om omprövning av vattenkraft, kurs i rapportering till Artportalen och skogsföreläsning med Sebastian Kirppu.

Ge förslag till länsstämmorna, på miljöpristagare och anmäl dig som medhjälpare på rikskonferensen i Mora i maj.

Läs även om våra protester mot rovdjursjakt och en hel del rapporter/filmer från evenemang som varit. Se kommande krets- och riksaktiviteter och inte minst en kort presentation av Jenny som förstärker kansliet fr o m 1 januari.

Läs hela nyhetsbrevet Nyhetsbrev jan-feb 2022

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.