Gävle-Dala Natur med utgivning 20 nov

GDN nov-feb 2019 webb

Här kan du bl a läsa om nästa stora klimatmanifestation 29 nov, skogskonferens i Mora 26 jan, nystart av Ljusdalskretsen 4 dec och ljusmanifestation för miljöförsvarare 10 dec. Rapporter från brandområdet i Ljusdal, skogskurs i Hamra, föreläsningsserie om elbilar & metaller och upptakten inför Miljövänliga Veckan. Ta en shoppingfri månad, skaffa TaGe-skåp, hjälp till att inventera vargspillning, svara på vår medlemsenkät eller häng med på en kretsaktivitet! Även vattennyheter, efterlysning till riksstämman i Mora 2020 och flera bok- och filmtips m.m.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.