Dokumentation: Dalarna minskar avfallet

Seminariet ”Dalarna minskar avfallet” arrangerades av den avfallsförebyggande gruppen i länet (Länsstyrelsen, Dala Avfall, Landstinget, Falu kommun och Falu Energi & Vatten AB) i samverkan med nätverket för hållbar konsumtion. Syftet med seminariet var att ge kommunala och regionala aktörer kunskap om vad som sker nationellt och möjlighet att utbyta erfarenheter gällande hur vi i Dalarna kan arbeta mer med att förebygga att avfall uppkommer. Dagen syftade också till att diskutera och förbereda aktiviteter inför den regionala kraftsamlingen ”Dalarna minskar avfallet” 21-29 november, som är en del av den europeiska avfallsveckan v. 48. Temat för veckan är ”Att göra mer med mindre”. Utöver regionala aktörer medverkade Naturvårdsverket och Avfall Sverige.

För presentationer, följ länken:

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.