Gävle-Dala Natur nr 1

I detta första nummer av medlemsbladet för Dalarna och Gävleborg kan du läsa om nya det regionala kansliet, Svante Axelssons föreläsningar om klimathopp, remiss om vatten, rovdjursdebatten, svar på tal om ekologiskt, ny skogspolitik, anti-nedskräpningskampanj, klimatkampanjen Pol till Pol, SM i fågelholk, länsstämmor, leksaks- och klädbytardagar, smultronstället Hylströmmen, Bengt Ehnströms bok om insektsgnag m.m.

Du får gärna meddela din nya e-postadress, svara på medlemsenkäten http://goo.gl/d17bPF , ge förslag till miljöpriser och skriva motioner. Dessutom finns  en karta över alla kretsar (lokalföreningar) i Gävleborg och Dalarna och ett maffigt kalendarium med lokala aktiviteter!

Läs nr 1 av Gävle-Dala Natur 2015

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.