Vinterfåglar inpå knuten – var med och räkna

Vinterfåglar Inpå Knuten (VIK) genomförs för tionde gången 23-26 jan 2015. Vem som helst kan delta och, som amatör, hjälpa till att öka kunskapen om naturen. Alla kan bidra. Man gör det utifrån sina egna förutsättningar.

För att medverka i VIK krävs att man har t ex fröautomat, fågelbord, talgbollar, talg, frukt osv. Det är spännande att på nära håll följa fåglarnas dagliga bestyr och dramatiken kring fågelmatningen. Tack alla ni som vill hjälpa till med denna fågelräkning!

Läs mer och rapportera på http://www.sofnet.org/sveriges-ornitologiska-forening/fagelskadning/vinterfaglar-inpa-knuten/

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.