Ny styrelse för länsförbundet

Ulla Magnusson, Dala-Järna, omvaldes till ordförande i länsförbundet. Nya i styrelsen är Gun Kallur, Rättvik, Anders Claesson, Orsa, Annika Varghans, Leksand, Ingela Källén, Malung-Sälen och Jessica Brännkär, Dala-Järna.

Övriga krets-representanter är Johan Hallberg, Hedemora, Karin Stigsdotter, Säter, Maria Danielsson, Västerbergslagen, Pelle Florell, Gagnef, Jimmy Skord, Älvdalen, Torbjörn Thalin, Borlänge, Gunilla Roos, Falun, Ulf Jernberg, Mora, Bengt Ehnström, Vansbro och Margareta Wikström, Rättvik. Platserna för Folkare/Avesta och Fältbiologerna är vakanta.         

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.