Friluftskompis Dalarna: fortsätt mötas & dela på FB

Friluftslivets år 2021 lider mot sitt slut och jag har haft glädjen att få driva projekt Friluftskompis genom Naturskyddsföreningen Dalarna. Eftersom jag endast jobbat 25% med uppdraget så har idéerna varit långt fler än det jag lyckades genomföra. Corona och GDPR har inte underlättat, men slutresultatet blev långt mycket bättre än projektmålet, se bifogad sammanställning.

Stort tack till alla som på något sätt varit involverade i Friluftskompis Dalarna! Jag önskar att det här bara är en start och tänker låta Facebook-gruppen Friluftskompis Dalarna ligga kvar och uppmanar alla att lägga ut foto och en kort text när ni gjort något ute tillsammans med en kompis, ett sätt att dela och sprida inspiration om friluftsliv.

Jag önskar er alla en

KUL UTEJUL

Gittan Matsson

Projektledare Friluftskompis, Friluftslivets år

0723 41 80 62

Min mejladress upphör vid årsskiftet och jag hänvisar till kansli.gavledala@naturskyddsforeningen.se

PDF: Friluftskompis Dalarna 2021 sammanfattning

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.