Välkommen till länsstämman i Rättvik 9 april

Länsstämman är länsförbundets årsmöte. Här tas beslut om ny styrelse, 2016 utvärderas och inriktningen för 2017 bestäms. Dessutom delar vi ut miljöpriser och tar en promenad längs Siljans strand till Naturmuseét på Rättviks Kulturhus. Guidning med vårfågelspaning m.m. på dit- och tillbakavägen.

Årsmöteshandlingar läggs ut här på hemsidan och visas på duk under mötet.

Anmälan sker http://alturl.com/kvrsy senast 30 mars. Deltagarlista för samåkning mailas ut någon dag innan.

Kostnad: Länsförbundet står för lokal, fika och resa. Samåk! Lunch får din krets eller du själv betala.

Ombud: Alla är välkomna, men för att få rösta om förslag måste du vara ombud. Alla kretsar med upp till 1000 medlemmar har 4 ombudsplatser, 1001-2000 har 5 platser och krets med 2001 eller fler medlemmar har 6 platser.

VÄLKOMMEN!

Inbj lansstamma Dalarna Rattvik 9 april 2017 

 

Läs mer om Naturmuséet på http://www.rattvik.se/kultur-fritid-och-turism/kultur/museer-gallerier-konst/naturmuseum.html  

 

Kom med i styrelsen! Kontakta valberedningen om du har tips eller själv vill förstärka vårt team! Bertil Helmersson (sammankallande) 0280-702 50, bertil.helmersson@naturskyddsforeningen.se eller Marie Hagberg 073-714 59 94, nordhina@gmail.com

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.