Lär dig mer om strandskydd

Strandskyddsdelegationen har tagit fram två webbutbildningar kring strandskyddslagstiftningen till olika målgrupper. Den ena utbildningen är avsedd för vem som helst som vill bekanta sig med strandskyddsreglerna och deras tillämpning. Den andra är mer omfattande och vänder sig i första hand till anställda i offentlig förvaltning (kommun, länsstyrelse, annan myndighet eller regionalt tillväxtorgan).

1. Strandskydd

Detta är en utbildning för dig som är privatperson, företagare eller medlem av en ideell organisation och vill lära dig mer om strandskyddet, vilka regler som gäller eller hur du söker dispens för att till exempel bygga i strandnära läge.

Längd: 20-30 minuter
www.strandskyddsdelegationen.se/larmer

2. Introduktion till strandskyddslagstiftningen

Denna mer omfattande utbildning vänder sig i första hand till dig som kommer i kontakt med strandskyddsreglerna genom ditt arbete inom den offentliga förvaltningen och vill lära dig mer om tillämpningen av reglerna. Utbildningen är dock öppen för alla intresserade.

Längd: ca 80 minuter
www.strandskyddsdelegationen.se/introlag

(Obs! Här krävs inloggning för vår statistiks skull)

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.