Nystart för rovdjursnätverket

Vi vill skapa en aktiv rovdjursgrupp som antingen blir en lokal grupp, en större grupp i samarbete med Gävleborgs län eller en riksgrupp. Alla intresserade och aktiva rovdjursvänner är välkomna att höra av sig.

– Jag vill jobba praktiskt, säger Kristina Hallin i Avesta. Att vi tillsammans lägger upp en arbetsplan, skriver till media, länsstyrelsen, Naturvårdsverket, politiker, utbildar oss o s v. Jag vill hitta likasinnade som vill göra skillnad i en sakfråga, ett samarbete där alla bidrar. Hoppas verkligen att vi kan skapa en effektiv grupp!

Kommentera

2 thoughts on “Nystart för rovdjursnätverket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.