Dala Ekoguide – tipsa oss!

Mejla oss tips på ekologiska tjänster och produkter i Dalarna: ekoguide2015@gmail.com

Naturskyddsföreningen Dalarna arbetar med att producera Dala Ekoguide, där vi vill inkludera alla ekologiska aktörer i Dalarna. Dala Ekoguide är tänkt att vara ett verktyg för de som vill handla mer miljömedvetet och ekologiskt. Vi vänder oss både till de som bor i Dalarna, men också till besökare och turister. Informationen kommer att finnas på svenska och engelska.

Det kan vara gårdsbutiker, fik, restauranger och affärer som säljer ekologiskt och miljömärkt. Informationen kommer att läggas upp på http://www.dalaekoguide.se Har du tips? Maila ekoguide2015@gmail.com, gärna bilder också.

Dala Ekoguide ska finnas färdig våren 2015, lagom i tid till skid-VM i Falun. Det kommer att finnas en tryckt version och en mobilanpassad webbsida som fungerar ungefär som en app. Vår förhoppning är att den tryckta versionen ska finnas på turistbyråer, större turistattraktioner och hos alla som medverkar.

Om ni vill se exempel på liknande förteckningar i Skåne och Stockholm kan ni kolla på:

http://www2.ekolantbruk.se/pdf/21014.pdf

http://ekolantbruk.se/pdf/21706.pdf

 

Kommentera

One thought on “Dala Ekoguide – tipsa oss!

  1. Hej jag har ett bageri i Tällberg sedan två månader och säljer via Tempo Tällberg och lite till Life Leksand. Jag använder ekologiska råvaror men har inte skaffat certifikat. Har alla deltagare det? Jag tycker att det är en djungel av skyldigheter och stora kostnader. Så här under lågsäsong känns det specellt viktigt att fatta rätt beslut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.