Var med och rädda grodor, paddor och salamandrar!

Vill du vara med och hjälpa våra groddjur? De har blivit färre och försvunnit från många platser där de tidigare fanns. Nu på våren lever de extra farligt när de ger sig ut på sina vandringsvägar, från vintervistet till de sjöar och dammar där de parar sig.

http://www.naturskyddsforeningen.se/nyheter/var-med-och-radda-grodor-paddor-och-salamandrar

Kommentera

2 thoughts on “Var med och rädda grodor, paddor och salamandrar!

  1. Hej!
    Jag har vattensalamandlar i en damm nära en åker vid våran sommarstuga, som jag och min sambo hyr. Jag är nu orolig för att de ska bli störda nu när ägaren ska börja avverka skogen som finns alldeles i närheten av dammen. Hur ska vi kunna rädda dammen?
    Mvh.Mary-Anne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.