Dalastudenter har gjort film till Klädbytardagen

Se ”Ett miljösmart klädval” på http://www.youtube.com/watch?v=4ySqT8Uuo20Stefan Westerling & Daniel Stor, som studerar Design av digitala medier på Högskolan Dalarna, har som examensarbete gjort en animerad kortfilm inspirerade av Naturskyddsföreningens miljöarbete.

I dagens konsumtionssamhälle saknas ett miljötänk när det kommer till kläder. Vi slänger och konsumerar kläder som aldrig förr. Detta vill vi få en ändring på, säger Stefan Westerling.

Genom vår informationsfilm med några enkla tips och råd vill vi skapa en högre medvetenhet hos konsumenterna så de kan göra ett smartare och mer miljövänligt klädval. Vi vill på ett informativt och roligt sätt uppmuntra folk till vad man som privatperson kan göra för att bidra till en bättre värld. 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.